Jump to content

Follow Us:  Twitter Facebook RSS Feed            




   arrowShare this page:
   

   Get email alerts  Subscribe to FREE Celiac.com email alerts

 
Ads by Google:
Celiac.com Sponsor:                                    


Photo
- - - - -

Loading. Please Wait...


  • Please log in to reply

2 replies to this topic

#1 grantschoep

 
grantschoep

    Advanced Community Member

  • Advanced Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 281 posts
 

Posted 28 December 2005 - 12:59 PM

I can't remeber when this started, recently I think. But all the forum pages have this "Loading. Please Wait..." message, that never goes away.

Its sorta located at the top.

Here's a quick bread down of the area that I am asking about

[X]
My Assistant
Loading. Please Wait...
<here is a little activity bar, kind of a "cylon red eye thing" that bounces moves back and forth>
Logged in as: grantschoep (Log Out)


So Between the "My assitant" and the place where it says who is logged in. There is this loading please wait message.

Any ideas? I see this with I.E. and Firefox 1.5
  • 0
"If I start fighting a war... I guarantee you'll see something new" - Malcolm Reynolds, Serenity

Celiac.com Sponsor:

#2 Guest_nini_*

 
Guest_nini_*
  • Guests
 

Posted 28 December 2005 - 12:59 PM

I see it in Mozilla but NOT in Opera
  • 0

#3 laurelfla

 
laurelfla

    Advanced Community Member

  • Advanced Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 317 posts
 

Posted 28 December 2005 - 08:20 PM

i see it in Firefox but not Explorer.
  • 0
diagnosed 8/05 through positive bloodwork & biopsy
gluten-free since then!

"Those who are willing to be vulnerable move among mysteries." Theodore Roethke




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Celiac.com Sponsors: