Jump to content
  • Sign Up
0
modiddly16

Need Help With This Board

Rate this topic

Recommended Posts

So suddenly my board changed and doesn't show the replies to the topics, I have to click on each one individually and it's driving me nuts. Does anyone know how to fix it?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Go to Options on the top right hand corner of a topic, and select "standard" under display modes.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I hate it when it does that. <_<

Share this post


Link to post
Share on other sites

It happened to me last week. :angry:

Share this post


Link to post
Share on other sites

oh my goodness THANK YOU!!!!!!!!!!!!!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

It usually happens to me when I had done a forum search.

Share this post


Link to post
Share on other sites

This is happening to me too. But I can't find the options link that someone referred to, or an e-mail address to e-mail anyone for help.

Share this post


Link to post
Share on other sites

The previous posts were made before the new software update and a lot of things have changed on the board since then. :rolleyes:

What you need to do now is click on your login name, then choose Settings from the dropdown menu.

In settings scroll down to Search Settings and click on Forum Results Display and it gives you the option of showing all the posts or showing an outline. Hope this helps.

Share this post


Link to post
Share on other sites

The previous posts were made before the new software update and a lot of things have changed on the board since then. :rolleyes:

What you need to do now is click on your login name, then choose Settings from the dropdown menu.

In settings scroll down to Search Settings and click on Forum Results Display and it gives you the option of showing all the posts or showing an outline. Hope this helps.

When I go to forum results I get 2 options One is something about list another is something about forum. I have tryed to save both ways and still have to individually open each response. What am I missing????????? Very frustrated,help!

Share this post


Link to post
Share on other sites

When I go to forum results I get 2 options One is something about list another is something about forum. I have tryed to save both ways and still have to individually open each response. What am I missing????????? Very frustrated,help!

Sheesh, I dunno :o That should work, but then I really haven't had the problem since the new software. I will try the change and see what happens for me :rolleyes:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Okay, I followed my own instructions, and nothing happened!!! :unsure: See my post to Scott (admin) here:

Hopefully he can sort this out for us, and specifically you. Clicking on each individual post is a pain when you want them all to come up :rolleyes:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
0

×