Jump to content
  • Sign Up
0
mushroom

My Settings Button

Rate this topic

Recommended Posts

When I click on my login name in the upper righthand corner, nothing happens. If I click on my avatar I can go to my profile page, but I can't access any of my settings any more.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Try clicking on the downward-pointing triangle to the right of your name. A menu should appear, with "my profile" and "my settings" as choices.

Share this post


Link to post
Share on other sites

No, that is the part that is not working :blink: - no menu :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

No, that is the part that is not working :blink: - no menu :(

That is odd Shroom...I just tried mine and it works. :blink:

I wonder if you hit "refresh" it might help?? Maybe jar it a little?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I was thinking more along the lines of a hammer :ph34r:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hammers are so tempting...

Did you try clearing your browser cache?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks all for the helpful comments. Tried clearing the browser cache, no luck. The only thing that worked was removing the program Dh had put on to stop all these annoying popup windows when your cursor moves over a news story. With that gone everything works fine (I eventually had even lost my edit button - but... I just went to add a smiley and it seems now I've lost my smileys. Oh dear, oh dear, oh dear)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
0

×