Jump to content
  • Sign Up
0
Motherbird7

Trouble Replying: New Post

Rate this topic

Recommended Posts

I am replying in this new post to the moderator who replied to my last one...

New posting isn't a problem because their is a button that says 'post new topic'. When I reply, there is not a button that says 'post' when i am done typing my reply. Only a button that says 'preview post' but after that still no 'post' button.

Sorry. I know there must be a simple explanation.

Share this post


Link to post
Share on other sites

If you scroll down from an existing post, there should be two options "Fast Reply" with a text box already open, and an "Add Reply" button that will open a new text box for you.

Which method are you using to reply?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Experimenting....I clicked on add reply and now I think I realize that hitting the 'Add Reply' that is next to the 'Preview Post' might be the button to post the reply.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Experiment....This time I am using Fast Reply and so now I can clearly see the blue 'Post' button next to 'Use Full Editor'.

I think I understand now. Thank you!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ta DA!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ta DA!!

HaHa!! Thanks for your patience! Have a great day. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
0

×