Jump to content
  • Sign Up
0
plumbago

My Content: There Is No Information To Show

Rate this topic

Recommended Posts

It used to be when I clicked on my username, I could select "my content" and see which questions I've asked (new threads) as well as which threads I've commented on.

Now when I click on "my content," this is what comes up: nothing, but the words

There is no information to show.

Is this feature down now? Or might someone know if I've accidentally checked something to disable it (doubtful)?

Thank you.

-Plumbago

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mine is doing the same thing. Also I can't search just the forum...so I think something must be down 'for maintenance' or something... guessing...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Apparently, there is a disturbance in The Force. ;)

We are all experiencing some technical difficulties. I haven't heard yet if it's due to a minor glutening of the computer system or something more serious.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

hopefully it get's restored, lol sometimes I like to go back to old posts I've all but forgotten.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks for reporting this...it should be fixed now...

Take care,

Scott

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
0

×